2016-04-11 09:19:09 Papp István
Az elmúlt évtizedek alatt sajnos hozzá kellett szoknom ahhoz, hogy Magyarországon már annak is örülni kell, ha az elvégzett munka hasonlít arra, mint amiben előzetesen megállapodtunk egymással. Kivitelezés tekintetében a Bekerítő Kft. volt hosszú ideje az első, akiknek a munkája meghaladta az előzetes elvárásaimat is, amelyet ezúton is köszönök.
2015-07-28 17:36:43 Molnár Bálint
A múlt héten fejezték be Nálunk a megrendelt kerítést, és tényleg profi munka volt. A nyomvonalban igazi őserdő volt, ennek ellenére két nap alatt lent volt 200 méter acéloszlopos 1,8 magas kerítés, szép új kapuval. Kétségtelen kitűnő munka, és amikor problémám volt, nyugodtan hívhattam a kivitelezőt, és személyesen jött az utolsó simításokat elvégezni. Én tökéletesen elégedett voltam, ajánlom másnak is :)
2014-02-18 08:53:45 Aniot Pál
Sajnos ma még ritka, hogy a megrendelő azt kapja amit szeretett volna, úgy annyiért és akkor.Miközben nem szárnyal az építőipar egyre több azavarosban halászó pénzember, akik csak nyerészkedni akarnak. Ebben a környezetben Üde színfolt volt az Önök munkája és hozzáállása. a megbeszélt időpontokat pontosan tartották úgy a felmérés mint az ajánlattétel valamint a munkára való felvonulás tekintetében is.Öröm volt nézni az emberek munkáját, ahogy a fönök távollétében megállás nélkül szervezetten dolgoztak. Számomra nem lehet kérdés, ha kerítés, akkor Bekerítő Kft.
Aniot Pál

Modnja el véleményét a Profikerítés csapatának munkájáról!

Név:
E-mail cím:
Ide írhatja véleményét:
A beküldött vélemények moderálás után jelennek meg! A megjelenésről értesítő e-mailt küldünk a megadott e-mail címre.